Hoppa till sidans innehåll

Lite HLK skvaller...

12 MAR 2008 00:10
Allt fler HLK:are...
  • Uppdaterad: 12 MAR 2008 00:12

... registrerar nu sin träning på Funbeat.se. Kan nog tänka mig att en och annan blir lite förvånad när dom ser att de åker på däng av en veteran - Gun Nygårds leder i antal tränade minuter!

 
En annan veteran som fått fart på benen är Erik Lundqvist. Dock fick han nog igång sin träning för sent för att kunna rå på sin ärkefiende Leif Andersson från Snättringe SK. På Bore Cup på lördag får vi se de två mötas!
Spännande att se om Viveka Lindberg tar en ny D40-seger! Apropå Lundqvist och Lindberg - måste alla HLK:are ha så lika namn! Vi har ju fått ännu en ny tjej i klubben, Ninna. Och vad heter hon? Lundkvist! Som om det inte redan räckte med Lind- Lund-berg/blom/kvist/grenar redan... Förvirringen är total! Tur att några av nykomlingarna hade konstiga namn som Tyni och Buud :-)
 
Vi har förresten två Buudar i klubben nu eftersom Zandra och Jonas gift sig! En vanlig fredag gick de till tingsrätten för vigsel i hemlighet. Sen åkte dom och tränade som vanligt... Just nu är paret i fråga på 3 veckors (!) läger i Portugal!
 
En som är bortrest ända till Australien är Mounir. Tydligen har han gott om energi, för de senaste dagarna hade han en svit på 16-17-17-20-13 km/dag! Han saknar dock de gemensamma träningarna rapporterar han via mejl.
 
Långpasset 1 mars var en succe tillsammans med GOK:arna. Mycket trevligt! GOK-legendaren Jabba Jansson dök senare upp på Bishop Arms för att mingla med HLK-arna. Samarbete melan grannklubbar är alltid bra!
 
Den förslöade Erik Klippmark är nu inte längre förslöad utan tränar bra. Detta för att han citat: "måste träna lite innan min nya klocka kommer, så att den inte visar för dåliga tider". Hhhmmm...hur tänker killar egentligen???
Erik Lundqvist funderar också på att byta ut sin gamla antika klocka. Det roligaste är att hans klocka är exakt lika gammal som Anders Hallberg! HA HA HA!
Det är gott gry i Hallbergs nya flickvän Annika. Utan att ha träffat några HLK:are förr anmälde hon sig genast som funktionär på Bore Cup. Starkt gjort!
 
Hade inte så sensationella nyheter denna gång - men det kommer säkert mer!
Träna på - och var försiktiga ni som är skadade! Snart är våren här.
 
Kram från Sandra
Skribent: Sören Persson

 

   Våra sponsorer

Drottninggatan 26B

 

Gävle   Valbo   Sandviken

Bilmetro

 

Träningstider
Tisdagar 18.00
Intervaller, Hemlingby
Torsdagar 18.00
Distans,Hemlingby
Fredagar 17.00
Intervaller, Obs! Boulognern
Söndagar 10.00
Långpass, Hemlingby

 

Kontrollmätta längder på Motionsspår i Hemlingby
2:an
1960 meter
2.5:an
2430 meter
3:an
2780 meter
5:an
5150 meter
6:an
5560 meter

Postadress:
Hemlingby LK - Friidrott
Kaj Adolfsson, Laxgången 24 C
80641 Gävle

Besöksadress:
Kaj Adolfsson, Laxgången 24 C
80641 Gävle

Kontakt:
Tel: 0706970123
E-post: This is a mailto link

Se all info